Wie wij zijn

Maarke Klein is Autonoom kunstenaar. Zij heeft haar opleiding gedaan aan de Willem de Kooning in Rotterdam. Na de kunstacademie is zij bij Van Hall Larenstein begonnen met de opleiding Bos- en natuurbeheer. Maarke Klein heeft de minor Landschappen met geschiedenis ontwikkelen afgerond. Hier heeft ze zich verdiept in het lezen van (de ontstaansgeschiedenis van) het landschap en het waarderen van het culturele erfgoed dat in het landschap aanwezig is. Ze heeft geleerd kennis van erfgoed op een laagdrempelige manier aan het publiek aan te bieden door middel van een website. Haar onderzoeksgebied was Zuidwest-Drenthe. 

Matthijs van Onna, geluidstechnicus, heeft ervaring met het maken van podcasts inclusief jingles en geluidslandschappen. Als student filosofie gaf Matthijs filosofielessen aan kinderen in groep 7 en 8 op diverse basisscholen in Rotterdam. Na zijn studie filosofie nam hij deel aan de opleiding MPC-Rotterdam (Music Production Course). De laatste jaren maakt Matthijs Podcasts voor de Rabobank die de hele wereld over gaan.

Marius Klein is docent muziek en pedagoog. Hij heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het werken met kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar.

Marius Klein heeft verschillende projecten gedraaid op basisscholen in Zuidwolde (Dr) en verschillende basisscholen in de provincie Groningen.